Gaudeix d'una tarda de circ màgica.

Imatge: Penya Fotogràfica de Catalunya

Converteix aquestes festes en màgiques amb una tarda de circ 

No importa l’edat que tinguis ni el temps que hagi passat: segur que recordes la teva primera tarda de circ. El fred fregant les teves galtes, les llums anunciant l’entrada a la carpa, l’olor a crispetes i a cotó de sucre i aquesta mescla d’alegria i nervis. Mai abans havies anat al circ. Tot era nou per a tu: els carruatges, els clowns, els equilibristes, els malabaristes.

Agafat de la mà del teu pare, esperaves que comencés la funció. Llavors no sabies que aquell home alt i de bigoti era el ringmaster. Només que, cada vegada que entrava a la pista, una cosa meravellosa succeïa.

Tampoc sabies que aquesta tarda de circ seria la més increïble del Nadal. Després vindrien més. Amb els teus cosins, amb els teus amics del col•legi. Totes, igual d’emocionants. Cadascuna a la seva manera.

 

Els artistes del Circ Històric Raluy ens recorden que per a somiar no hi ha edat

 

T’imagines reviure aquesta emoció en companyia dels teus fills o dels teus nebots? Veure la seva cara d’il•lusió i sorpresa? Sentir-los riure i parlar durant dies d’aquesta tarda de circ? Viatge en el Temps és la millor forma de fer-ho. Un espectacle que s’inspira en l’imaginari del passat per a fer-te sorprendre des de l’emoció en el present.

Els equilibris, un imprescindible d'una tarda de circ

Penya Fotogràfica de Badalona

Amb un vestuari i una posada en escena que ens transporta a altres èpoques i mons llunyans, els artistes del Circ Històric Raluy ens recorden que per a somiar no hi ha edat.

L’il•lusionista Jimmy Saylon, de The Time Machine Saylon, ens descobreix un univers on la màgia i fantasia són les protagonistes. El DuoTogni ens porta a les altures i amb la seva dansa aèria ens demostra que, per a fer poesia, no fa falta paper. Es pot escriure en les altures.

L’artista Rosa Raluy ens hipnotitza amb els seus equilibris sobre monocicle i ens deixa amb la boca oberta mentre fa girar al seu voltant una infinitat de cèrcols. Sense paraules ens quedem també en veure a Alexa Saabel. Contorsions del cos que ens treuen l’alè i que ens parlen de valors com l’esforç i la superació.

No és l’única que ens fa emmudir. Les germanes Giribaldi Raluy i William Giribaldi fan que els nostres ulls no s’apartin de la pista i desitgem que la tarda de circ no s’acabi mai.

I què dir de Francis Raluy Billín i Jose Michel Clowns. Sense els pallassos, no hi hauria tarda de circ. Amb el seu humor tendre i intel•ligent, fan riure per igual a infants, adolescents, i octogenaris i desperten el nen que tots portem dins.

Un Viatge en el Temps t’està esperant a tu i als teus. T’atreveixes a somiar?

 

Aquest Nadal, vine al Circ Històric Raluy i viu una tarda de circ inoblidable!
2018-12-21T07:34:35+01:00 desembre 21st, 2018|Comentaris tancats a Aquest Nadal, gaudeix d’una tarda de circ