Sandro Roque, nou integrant del Circ Històric Raluy

L’artista Sandro Roque ens sorprendrà amb nous i divertits números 

Qui ha vist ha vist a Sandro Roque damunt de l’escenari ho sap: romandre seriós al seu costat és una gesta del tot impossible. És enginyós, és divertit, és entranyable, és loquaç. Només amb una ganyota, és capaç de fer-te riure sense parar. I no importa l’edat que tinguis: tots, grans i petits, cauen rendits als seus gags.

Sandro Roque aterra al Circ Històric RaluyAvui, després d’anys allunyat del Circ HistòricRaluy, Sandro Roque torna a la que sempre va ser la seva casa. Ho fa amb l’humor dels grans còmics mundials: net, genuí, inimitable. Aquest que captiva per igual a nens de 3 anys que a majors de 80 i que, malgrat el temps transcorregut, perdura en la memòria com un record agradable i molt familiar.

T’agradaria  veure a Sandro Roque en directe? Fes un Viatge en el Temps amb nosaltres i al costat del còmic portuguès i d’artistes de la talla del DuoTogni, The Time Machine Saylon, Saulo Roque, Arthur Robin o Francis Raluy converteix les tardes d’estiu en màgiques.

Durant més d’una hora podràs gaudir de piruetes, contorsions, il·lusionisme i, sobretot, molta diversió en companyia dels teus i en un dels circs més antics d’Europa: el Circ Històric Raluy.

 

Aquest estiu, vine al Circ Històric Raluy i viu una experiència inoblidable!
2019-06-17T13:29:20+02:00 juny 17th, 2019|Comentaris tancats a Sandro Roque torna al Circ Històric Raluy