Circ a Barcelona

Ampliem el nombre de funcions de circ a Barcelona per aclamació dels espectadors

 

Circ Històric Raluy ampliem les funcions del nostre espectacle Fortius al Port Vell de Barcelona. Podreu gaudir d’una tarda amb nens a Barcelona fins el proper diumenge 4 de març. Des que vam arribar a Barcelona l’1 de desembre, hem realitzat més de 70 funcions i han passat per la carpa del circ més de 40.000 espectadors.

 

Des de l’1 de desembre s’han fet més de 70 funcions i han vist Fortius més de 40.000 espectadors

 

Encara sou a temps de venir a guadir del nou espectacle, Fortius. Un homenatge als números sorprenents del circ d’abans combinant força i bellesa. El circ més clàssic i familiar amb apostes innovadores i d’elevat contingut artístic i reconeixement internacional.

A més de l’espectacle, també podreu gaudir de diverses activitats. Entre elles, una visita al Museu Circ Històric Raluy, un conjunt de carruatges de circ del segle XIX i XX perfectament conservats. O podeu passar una o més nits al nostre Hotel Raluy, una experiència única. Un viatge al passat en un hotel amb encant, diferent i original.

Ja podeu comprar les entrades de circ a Barcelona i triar quin dia i hora s’ajusta millor als vostres horaris. Si no sabeu com passar una tarda d’hivern amb nens, Circ Històric Raluy us proposem una tarda plena d’emocions.

Diversió, bellesa i sentiments a flor de pell amb el pallasso internacional Val de Fun. Així com amb la contorsionista mundialment coneguda, Quincy Azzario, i la fantástica parella d’acrobàcies aèries, el Duet Torix.

 

Gaudeix del circ a Barcelona i deixa’t sorprendre. Un espectacle per a grans i petits que us sorprendrà
2018-02-07T13:01:11+01:00 febrer 7th, 2018|Comentaris tancats a Fortius: l’espectacle de circ a Barcelona PRORROGAT fins al 4 de març