Els artistes del Circ Històric Raluy viatgen a l'illa de la Reunió.

Imatge: Penya Fotogràfica de Badalona

Des de 1960 l’illa francesa és una segona casa per als artistes del Circ Històric Raluy 

 

Vilafranca del Penedès, Cerdanyola del Vallès, Cubelles, Cambrils, Barcelona, Manresa, Terrassa… Són moltes les localitats on hem presentat el nostre espectacle Fortius. I són moltes, també, les que ens queden per visitar abans de posar fi a una temporada, la 2017-2018, carregada de riures, sorpreses i bons moments.

I és que, malgrat que els artistes del Circ Històric Raluy ens acomiadem fins a octubre de Catalunya, no ho fem dels malabars, equilibris, acrobàcies i humor que ens han acompanyat durant tot l’any. Continuem el nostre viatge i ho fem a una destinació que forma part de la història del nostre circ: l’illa Reunió!

 

Durant més de 3 mesos, el Circ Històric Raluy omplirà de màgia i diversió l’illa Reunió

 

Allí va viatjar la família Raluy abans que el Circ Raluy fos una realitat. Era el 1960 i Carlos i Francis Raluy encara eren uns nens que s’iniciaven al món del circ de la mà dels seus pares, Lluís Raluy Iglesias i Marina Tomás, i al costat dels seus altres germans Lluís i Eduardo.

 

artistes del Circ Històric Raluy

No seria fins el 1984 que tornessin novament a una localitat que, per la calidesa de la seva gent, ens ha fet sentir sempre com a casa. Des de llavors fins ara han passat dècades, però l’illa Reunió segueix sent parada obligada per als artistes del Circ Històric Raluy.

Aquest estiu hi tornem amb un espectacle que, malgrat conservar l’essència de Fortius, introdueix nous i sorprenents exercicis. Comptarà amb les piruetes i acrobàcies de les germanes Giribaldi Raluy, amb la força sobrenatural d’Arthur Robin i l’amb la dansa aèria del Duo Togni.

També, amb la màgia de l’il·lusionista Jimmy Saylon, de The Time Machine Saylon, amb el talent i les contorsions d’Alexa Saabeli amb l’humor inesgotable de José Michel Clown. I, per descomptat, amb moltes més sorpreses que preferim no desvetllar perquè els assistents les descobreixen en directe.

Comencem, així, una nova aventura. Vols viure-la amb nosaltres?

 

 

Segueix les xarxes del Circ Històric Raluy i informa’t del nostre dia a dia a l’illa Reunió. Molta màgia i diversió per a tots!
2018-05-29T18:08:04+02:00 maig 24th, 2018|Comentaris tancats a Els artistes del Circ Històric Raluy viatgen a Reunió