Circ Històric Raluy al Palau Blaugrana

Imatge: Santi Garcés – FCB

El Circ Històric Raluy amenitza el Palau Braugrana en el descans entre el FC Barcelona i el Real Madrid

 

Al Circ Històric Raluy ens agrada donar a conèixer part del nostre espectacle a tot arreu! Per això, no ens perdem grans ocasions com la que se’ns va brindar el passat 23 de febrer, en el partit d’Euroleague de Bàsquet entre el FC Barcelona i el Real Madrid.

En aquesta ocasió, el descans d’aquest partit ple d’expectació el van amenitzar els artistes del Circ Històric Raluy Zoltan & Gergley i Steacy Giribaldi.  Dos números d’equilibrisme molt diferents entre si.

 

Circ Històric Raluy al Palau Blaugrana

Imatge: Santi Garcés – FCB

Els equilibrismes de Circ Històric Raluy al Palau Blaugrana

Per una banda, el duet format per Zoltan & Gergley amb el seu número d’equilibrisme cos a cos, com sempre, va sorprendre a tots els espectadors del partit. Una parella d’hongaresos que són capaços de combinar força i elegància d’una manera màgica i única. Tots els moviments que fan semblen d’allò més fàcil!

I, per altra banda, el divertit número de Steacy Giribaldi i els equilibris sobre una escala d’acer. Un show que, per moments, talla l’alè de tots aquells que l’estiguin gaudint en semblar que està a punt de caure.

 

 

Circ Històric Raluy al Palau Blaugrana

Imatge: Santi Garcés – FCB

Dues performances molt diferents però magnífiques alhora que van aconseguir connectar artistes i públic d’una manera increïble. Una font diferent de passar el descans del partit d’Euroleague de Bàsquet entre el FC Barcelona Lassa i el Real Madrid.

Tens una empresa i t’agradaria organitzar un sopar o esdeveniment original? El Circ Històric Raluy també organitzem esdeveniments al circ, amb sopar i espectacle dels artistes a la nostra carpa.

Sorprèn els teus convidats amb una vetllada única que marcarà la diferència i quedarà gravada en el record de tots els assistents durant molt de temps.

 

 

 

 Gaudeix del circ a Barcelona i deixa’t sorprendre. Un espectacle per a grans i petits que us sorprendrà
2018-02-28T11:35:21+01:00 febrer 28th, 2018|Comentaris tancats a Circ Històric Raluy al Palau Blaugrana